Aanval:                                           Verdediging:
Rinske Pollema                              Thirza Roorda
Sjoerd Ploeg                                   Sito  Wagenaar
Henk Germeraard                         Jetze Plantenga

Goed waar zal ik eens beginnen…
Door blessures en andere on voorkombaarheden staat MNenW 2 met aanvulling van A’junioren en old good Henkie G op het kaatsveld.  Ja de wedstrijd werd ouderwets op het kaatsveld gespeeld. Dit omdat het korfbalveld onbespeelbaar is door de vele regen die we de afgelopen tijd hebben gehad  en door slechte drainage.
Al met al een compleet ander team dan voorgaande wedstrijden. Dit was dan in de eerste minuten van de wedstrijd  ook te merken.  De spelers moesten nog  even aan elkaar wennen.  En kwamen ze al gauw op een 0-2 achterstand.  Na 20 min. spelen was er iets meer rust in het spel van MNenW en kwamen ze  bij met 2-3. Nog niet zoveel score, maar dan maken Sito en Tjitske 2 mooie goals en staat het 4 gelijk.   Dit betekende dan ook wisselen van vakfunctie.  En meteen krijgen ze een goal om de oren. 4-5.  Maar daar is Rinske met een fraaie omdraaibal en het wordt  5-5, maar vlak voor tijd weet ook Joure nog een goaltje te pakken en gaat MNenW meteen 5-6 achterstand de rust in.
Na de rust komt Joure weer lekker in de wedstrijd en door een paar foutjes hier en daar van MNenW  komen ze op een voorsprong van 9-5. Maar dan komt MNenW toch nog terug in de wedstrijd en regent het goals Tjitske plaats na een doorloopbal  de bal prachtig door op Thirza en deze maakt het keurig af. 9-6.  In het verdedigingsvak  worden wel wat foutjes gemaakt, of wil de scheids soms te graag voor strafworpen fluiten.. We krijgen in ieder geval 2 strafworpen tegen maar de dame van Joure mist ze allebei. En de bal is weer in handen van MNenW, Sito maakt een prachtige goal 7-9.  Dan krijgt Rinske wel verdiend een strafworp mee en deze word keurig afgerond waardoor MNenW steeds dichterbij joure komt 8-9. Maar ook Joure weet nog te scoren en het staat weer 8-10. Jetze prikt er nog een goaltje in en het staat 9-10. Spannend hoor, er zijn niet veel speelminuten meer maar en word nog wel gescoord. Joure krijgt nog een strafworp mee, of deze terecht was valt lang over na te praten… Maar goed hij word gemaakt 9-11, word hier het gat te groot voor MNenW?
Ja dus..,
MnenW weet het niet meer uit te spelen en Joure 2 wint uiteindelijk van MNenW  2 met 11-14. Hiermee heeft mnenw2 voor het eerst een wedstrijd verloren dit veldseizoen.