Één punt vergeten!

Één punt vergeten!
Zaterdag 23 januari stond voor MNenW 2 de wedstrijd tegen Invicta 2 op het programma. De vorige keer dat we tegen deze ploeg speelden waren we totaal niet kansloos maar verloren we het helaas in de eindfase van de wedstrijd.
De wedstrijd werd gespeeld in Kollum. Brecht moest invallen bij het eerste en ook Tycho was helaas verhinderd. Dit betekende dat er werd gespeeld met een half midweek team en de andere helft waren spelers van het tweede. De opstelling was als volgt; in de aanval begonnen Roel, Gerard, Pietsje en Janneke. En in de verdediging Henk G, Sjoerd, Rinske en Tjitske.
Gedurende de wedstrijd ging het gelijk op waarbij MNenW wel steeds de leiding had. Een paar minuten voor het eind van de wedstrijd stond MNenW voor met 4 goals verschil. Helaas maakte de tegenstander handig gebruik van het risico dat ze moesten nemen en schoten meerdere keren over de korf heen waarop iemand anders uitstartte. Dit heeft samen met een andere tegengoal gezorgd voor 5 tegendoelpunten. MNenW wist zelf nog één keer te scoren in de slotfase. De uitslag was 15-15.
De eerste punt is binnen voor MNenW 2 maar het hadden er zeker twee punten kunnen zijn. Dit was een gelijkspel dat werd ervaren als een verlies.