MNenW 1 – D.T.S. 1

MNenW 1 – D.T.S. 1

Op woensdag 12 oktober hebben wij de inhaalwedstrijd gespeeld tegen DTS.

DTS is een geduchte tegenstanders waarvan we wel eens gewonnen hebben maar ook van verloren hebben. Laatste keer stonden we tegen over elkaar tijdens de beslissingswedstrijd in Leeuwarden. Die wedstrijd is toen verloren waardoor we in de zaalcompetitie weer in de 4de klasse beland zijn.
De start van de wedstrijd was zoals vaker niet echt denderend. Het scorebord stond al snel op 1 – 6 voor DTS. In het begin van de wedstrijd ontbreekt de scherpte waarschijnlijk of misschien begint de tegenstander heel goed. Het gebeurt in ieder geval vaak dat we snel op een achterstand staan waardoor we eigenlijk de hele wedstijd achter de feiten aanlopen.
Na de stand van 1- 6 gingen we de hele tijd gelijk op maar haalden niet in wat resulteerde tot een eindstand van 15 – 20. Dit is jammer! Het was een mooie kans geweest om twee punten te pakken.
Voor zaterdag staat de laatste veldwedstrijd op het programma tegen Blauw Zwart (Uit). Deze ploeg staat een plek boven ons en het zou mooi zijn dat we daar één of twee punten weg kunnen halen. Daarna gaan we de zaal weer in en zien alle supporters daar graag weer!!