Kangoeroe Klup

Wat is de Kangoeroe Klup? De Kangoeroe Klup is een sport- en spelaanbod dat M. N. en W. GRATIS kan aanbieden aan jongens en meisjes in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar.

Waarom de Kangoeroe Klup?

De belangrijkste reden is dat we graag zoveel mogelijk kinderen op een leuke en speelse wijze kennis willen laten maken met korfbal.

De Kangoeroe Klup speelt in op maatschappelijke ontwikkelingen, zoals het steeds vaker voorkomen van obesitas bij kinderen en de aandacht voor waarden en normen.

De naam ‘Kangoeroe Klup’ is gekozen omdat de Kangoeroe veel overeenkomsten heeft met vaardigheden die horen bij de korfbalsport, zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de Kangoeroe een buidel die aan jonge Kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien de buidel – een veilige en warme plaats – voor de jongste jeugd!

De Kangoeroe training vindt plaats in dorpshuis “De Kampioen”, dinsdag’s van 16.30-17.15 uur. Lijkt het jou leuk om met ons mee te doen stuur een mailtje naar: gerard.pasma@online.nl

Voor meer informatie: Pietsje Pasma tel: 0518-432210.

Geheel vrijblijvend en GRATIS!